Trinitas TV: ライブストリーム

TVチャンネル:Trinitas TV:

国名: ルーマニア

カテゴリー: 宗教

4.6 の 5

5 票

Trinitas TV: ストリーミング・ライブを見る

Televiziunea TRINITAS a fost înfiinţată în octombrie 2007, la iniţiativa şi cu implicarea directă a Preafericitului Părinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Prin intermediul acestei televiziuni cultural-religioase, Patriarhia Română informează opinia publică despre evenimentele bisericeşti, lucrarea pastoral-misionară, socială, educaţională şi culturală a Bisericii, aducând în atenţia publicului istoria, cultura şi tezaurul de credinţă şi spiritualitate creştină românească în context european.

国名

  • Speranta TV este afiliata retelei de televiziune Hope Channel, lansata oficial in anul 2003, care cuprinde 12 canale mondiale si transmite in multe dintre limbile lumii, folosind

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Realitatea TV, membră a grupului Realitatea-Cațavencu este prima televiziune din România dedicată știrilor. A apărut în anul 2001 ca un post generalist condus de Silviu Prigoană

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Suntem iubitori de muzica traditionala si de aceea incercam mereu sa facem cele mai inedite si variate videoclipuri pe care sa vi le aducem in dar. Oricine este binevenit.

    4.3 из 5

    11 голосов